Telefon0702927291

Förebyggande Temakurser


På mina Förebyggande temakurser erbjuds möjligheten att fördjupa dina kunskaper och din hunds färdigheter för att förbygga att problembeteenden uppstår. Dessa områden inkluderar inkallning, trygga och kontrollerade hundmöten, följsamhet samt grundläggande kunskaper om inlärning. Under kursernas gång kommer vi att fokusera på att förbättra och förstärka de färdigheter som är relevanta för det valda temat, samtidigt som vi skapar en givande och stimulerande lärandemiljö för både dig och din hund.


Mina Förebyggande temakurser

Mina Förebyggande temakurser är specialiserade och fokuserar på specifika områden inom hundträning och beteende för att förebygga att problembeteenden uppstår. Dessa kurser är utformade för att ge dig möjlighet att fördjupa dina kunskaper och utveckla din hunds färdigheter inom särskilda beteenden.

I Temakurserna kan du välja mellan olika ämnen, beroende på dina individuella behov och mål.

Förebyggande temakurserna välkomnar hundar i alla åldrar, så oavsett om du har en valp, unghund, vuxen hund eller senior är du välkommen att delta. För de som föredrar specifika kurser som fokuserar på valpträning eller vardagsträning finns också den möjligheten. Du har friheten att kombinera flera kurser för att skräddarsy din egen kursupplevelse. Dessutom är du välkommen att delta i samma kurs flera gånger om du önskar

Upplägget för mina Temakurser

Mina Temakurser sträcker sig över 1, 2 eller 3 tillfällen, beroende på kursvariant. Vid varje tillfälle varierar det specifika innehållet och övningarna för att ge en varierad och stimulerande träningserfarenhet för både dig och din hund. För en detaljerad överblick över kursens upplägg och fokus vid varje tillfälle rekommenderas det att du tar en titt på kursplanen för respektive kurs. De flesta kurserna hålls utomhus för att ge hundarna en variationsrik och naturlig miljö att träna i, vilket ger er möjlighet att utforska och träna i olika situationer.

Förebyggande temakurs som Individuell träning
Om du inte hittar någon passande kurs eller föredrar att fokusera helt på din hund och era individuella behov, så erbjuds Temakurs som Individuell träning.

Antal deltagare: Max 6 hundar. Hela familjen är välkommen att följa med hunden.
Plats: Tyresö 
Instruktör: Michael Rudkrantz
I kursavgiften ingår: Digitala kompendium med teori och övningar samt diplom.
Övrigt: Vi varvar teori och praktik utomhus.
Här hittar du mina villkor och kan bland annat läsa vad som gäller angående sjukdom och vaccination.
Bokning sker genom att klicka på knappen ”Till anmälan” nedan.
Om kursen är fullbokad så visas texten ”Det finns endast reservplatser kvar” eller
”Det finns tyvärr inga platser kvar”.

VÄLKOMNA!

Hundmöten


1 tillfälle à 1,5 timmar

380 kr


Min kurs "Förebyggande av hundmöten" är perfekt för dig som vill undvika problem med hundmöten innan de ens uppstår. Genom kursen kommer du att få tips, råd och övningar för att känna dig trygg och ha kontroll under hundmöten och andra sociala situationer med din hund.

Under kursens gång kommer du att tillhandahållas verktyg och kunskap som behövs för att hantera hundmöten på ett tryggt och kontrollerat sätt.

.


Här hittar du kursplanen för kursen Hundmöten
"Hallå"


3 tillfälle à 1,5 timmar

1100 kr

Med den här kursen kommer din hund att lära sig att reagera positivt på plötsliga händelser genom att söka kontakt och komma till dig i alla tänkbara situationer som kan uppstå i vardagen. Du kommer även att kunna avbryta hundens aktivitet på ett positivt sätt, utan att behöva höja rösten eller använda andra aversiva metoder. Resultatet? Lugnare, mer positiva och tryggare promenader och vardag för både dig och din fyrbenta vän!

.

Här hittar du kursplanen för kursen Hallå

Boosta självförtroendet


4 tillfälle à 1,5 timmar

1500 kr

I denna kurs får du en verktygslåda för att boosta din hunds självförtroende och hjälpa den att utveckla ett ökat självförtroende samt en bättre grundtrygghet. Oavsett om din hund är blyg, en ung valp som behöver stöd i att bygga upp sitt självförtroende eller en livlig ung hund med mycket energi, får du massor med tips, råd och roliga övningar för att hjälpa din hund på bästa sätt att stärka sitt självförtroende och öka dess känsla av trygghet i olika vardagssituationer.


Här hittar du kursplanen för kursen Boosta Självförtroendet

.
Blygerhundar


4 tillfälle à 1,5 timmar

1500 kr


Kursen riktar sig främst till hundar som upplever olika former av rädslor, oro eller osäkerhet i sin vardag, men även till dig som vill gå kursen i förebyggande syfte. Oavsett om din hund har specifika rädslor eller en allmän känsla av oro, kommer du att få massor av användbara råd och tips för att förstå din hunds behov och hur du kan hjälpa den på bästa sätt.
Efter kursen har du en mängd strategier och övningar för att stötta och stärka din hunds känsla av trygghet i vardagliga situationer.

.


Här hittar du kursplanen för kursen Blygerhundar
Koppelkompetens


3  tillfälle à 1,5 timmar

1100 krVisste du att genom att hantera kopplet på rätt sätt kan vi minska hundens stressnivå, främja positiva beteenden och skapa förutsättningar för en trygg hund i många vardagliga situationer? Kursen "Koppelkompetens" är skräddarsydd för att hjälpa dig som hundägare att minska stressen hos din hund och utveckla trygga beteenden och reaktioner när ni är ute och promenerar. Genom tekniker, tips, råd och övningar fokuserar vi på att hantera kopplet på ett sätt som främjar avslappning, positivt beteende och ökad trygghet för din hund i olika situationer.

.


Här hittar du kursplanen för kursen Koppelkompetens
unsplash